Brosura FOTO

Revista semestriala de publicitate

Tel: 0723 773 996 | Mail: brosuraFOTO@gmail.com

Cauta

Galben intens Foto: Gabriel Manea
Galben intensRead More!
Lan de grau Foto: Gabriel Manea
Lan de grauRead More!
Slide 3 jFlow Plus Foto: Gabriel Manea
BigPizzaRead More!


Cine ?

Salut. Sunt Gabriel Manea si sunt initiatorul proiectului Indexul Fotografilor din Romania si al revistei Brosura FOTO. Am decis sa fac acest lucru in urma cu cativa ani cand am achizitionat un aparat foto dslr si am vazut ce amploare si dinamica are comunitatea foto de la noi din tara. Ca si target, urmaresc ca prin aceste doua proiecte initiate de mine sa ajut la promovarea fotografilor si a artei fotografice de la noi din Romania.

Indexul Fotografilor din Romania

Este o baza de date online cu fotografi romani. Oricine o poate viziona online si poate face o sortare dupa numele fotografilor, dupa orasul in care acestia activeaza ca fotografi sau dupa nivelul de cunostinte si experienta foto, fiind astfel de folos persoanelor care cauta fotograf.Mai departe...

Brosura FOTO

Primul numar al revistei Brosura FOTO a aparut la inceputul anului 2009. Azi, 25 iunie 2013, dupa experienta acumulata pe parcursul catorva ani, am ajuns la urmatoarele concluzii: exista reviste mai bune care publica articole de tehnica fotografica, care publica analiza aparaturii foto din domeniu si alte astfel de capitole tehnice.Mai departe... Vreau sa ma inscriu in revista.

Curs de tehnica fotografica - Scoala de Fotografie Freelancer • Pentru Fotografi

  Fotografiile tale pot fi vazute de publicul larg. Doua poze in fiecare semestru le poti inscrie in revista cumparand propriul tau spatiu publicitar. Fiecare fotograf are la dispozitie maxim 2 pagini din revista la costul de 20 ron+tva/pagina. Pentru fiecare pagina cumparata ai la dispozitie si un paragraf de maxim 200 caractere (date de contact, site web, detaliile tale).
 • Pentru Firme Foto

  Publicitate ieftina pentru toate firmele din domeniu astfel incat cititorul sa gaseasca la un loc toate firmele din domeniul foto care comercializeaza echipamente si ofera servicii conexe din domeniu. Pretul unei pagini din revista este de 600 ron+tva. Este limitat spatiul pentru firme la maxim 1 pagina pentru o firma.
 • Pentru alte entitati din domeniul imaginii

  Ma refer aici la cluburi foto, asociatii care promoveaza arta fotografica si alte entitati care nu fac comert dar care promoveaza fotografia. Aceste entitati vor primi sprijin din partea revistei.

Ultimele evenimente

Ultimile imagini inscrise

 • Muguri de pin
 • Lacul