Termeni si Conditii
Indexul fotografidinRomania.ro

Afiseaza
Termeni si conditii de inscriere si utilizare a Indexului FotografidinRomania.ro:
Art 1. Ce este www.FotografidinRomania.ro ? Este o lista publica online (se poate folosi si denumirea de INDEX) in care orice fotograf din Romania se poate inscrie; la sfarsitul fiecarui an calendaristic continutul listei online se va transpune din format web/html in format PDF ca o carticica. Inscrierea fotografilor este gratuita iar pentru mentenanta si dezvoltarea proiectului se va vinde spatii publicitare. Ordinea de inscriere in lista este alfabetica.
Art 2. Acesti Termeni se pot modifica oricand fara nici o notificare in prealabil.
Art 3. Acest website/index se adreseaza persoanelor care au peste 18 ani impliniti.
Art 4. Persoanele care sunt afisate/inregistrate in acest Website/Index pot solicita in orice moment sa fie sterse din Websiteurmand ca aceasta operatiune tehnica sa fie realizata intr-un termen estimat intre 1-30 zile calendaristice.
Art 5. Administratorul acestui website/index nu isi asuma nici o responsabilitate privind corectitudinea datelor afisate.
Art 6. Acesti termeni si conditii ("Termeni si Conditii") constituie acordul legal dintre Dumneavoastra si Biroul de imagine S.R.L, proprietarul si administratorul siteului FotografidinRomania.ro. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: https://www.FotografidinRomania.ro ("Website-ul"). Acesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea in Website si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.
Art 7. Prin acordul Dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, Dvs. declarati si garantati ca aveti cel putin 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionati in conformitate cu legile din Romania (Cod penal, Cod civil si/sau Cod fiscal, etc.) iar reprezentantii Dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul Dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a Website-ului/Indexului si/sau a Serviciilor.
Art 8. In acest moment se lucreaza la completarea acestor Termeni si Conditii - 27 octombrie 2021.

Formular de Inscriere in Indexul FotografidinRomania.ro

Ma inscriu GRATUIT